Новият каталог е вече тук!

окт. 21, 2022

С настъпване на новата година Ви представяме нов и разнообразен каталог на нашите продукти. В него ще откриете, както класическите модели, така и някои интересни новости. Каним Ви да разгледате нашите нови предложения.

Dry Walker е част от космическа програма.
С радост Ви съобщаваме, че след дълги и трудни преговори, най-накрая стигнахме до съгласие относно нова и доста ексцентрична визия. Затова X-Track Ultra става решаваща част от Космическата Програма за колонизиране на Марс. Като стандартен марсиански ботуш.

Представяме ви нещо невероятно изплувало от дълбините на въображението на нашия отдел дизайн. Това лято се пригответе да се срещнете със съдбата си. Защото, нека бъдем честни, всеки трябва да ги има! Новите Sharx джапанки привличат окото с модерна спортна линия и изненадват с разнообразното си приложение. Ще ги намерите скоро и на пазара.

В даден момент от нашия живот всеки от нас изпитва огромно удоволствие да скача в локви. Но какво ще е скачането в локви без подходящата екипировка? И в тази насока на мисли, ние създадохме специални EVA ботуши. Години проучване и измервания в дълбоки басейни и ветровити тунели, доведоха до създаването на перфектните малки ботушки! Jumpers са не само професионален инструмент за скачане. Те са и универсални обувки за цялата година. С тях може да се скача във вода, кал, сняг, пясък, трева и даже по асфалт. Разбира се, ако не обичате вашите деца, няма нужда да ги купувате….. Само казвам……